Heropstart garagesector vergemakkelijken door gecentraliseerde (fleet)uitleveringen

23/04/2020

Binnenkort buigt de veiligheidsraad zich wederom over de opstart van een aantal sectoren, waaronder de autosector waarin Belcar actief is.

Wanneer we samen onze garages terug zullen openen is alsnog niet duidelijk, maar we dienen ons er alleszins op voor te bereiden. Belcar denkt hier mee over na en wil diens partners (dealers, importeurs en leasebedrijven..) zo goed mogelijk ondersteunen:

Naast het implementeren van enkele praktische aanpassingen voor personeel en klanten dient u zich ook te buigen over hoe de achterstand van de laatste weken zo efficiënt mogelijk weg te werken. Mogelijks ervaart u dan problemen met teveel stock, te weinig plaats en tekort aan personeel om alle achterstallige uitleveringen rond te krijgen. Sneller leveren betekent uiteraard ook sneller betaald worden door de klant. Dat is alvast iets waar elk dealerbedrijf vandaag alle baat bij heeft. Ook de klant, die nu reeds langer wacht, zal graag snel over zijn nieuwe wagen beschikken.

Om uw dealernetwerk een stuk te ontlasten en problemen met uitleveringen te voorkomen, biedt Belcar graag gecentraliseerde stockage, PDI diensten én uitlevering aan. Dit kunnen zowel individuele leveringen als groepsleveringen zijn voor uw fleetklanten. Wij beschikken over personeel, infrastructuur en zeer veel ruimte om dit professioneel af te werken. De locatie aan de Michiganstraat 1 te Antwerpen (ex-GM fabriek) is bovendien erg gemakkelijk bereikbaar (zie plan onderaan).

Ons voorstel is eenvoudig:

Door een belangrijk deel van de uitleveringen uit te besteden zal er sneller en efficiënter geleverd kunnen worden. In ons afleveringscenter kan er overigens geleverd worden van 9 tot 21u en op zaterdag en zondag. Hierdoor zijn wij er van overtuigd op korte termijn grote volumes te kunnen verzetten mits het in acht nemen van de maatregelen omtrent COVID-19.

Het spreekt voor zich dat, los van de COVID19-maatregelen, het Belcar team garant staat voor een uiterst kwalitatieve en klantvriendelijke bediening van uw klanten.

Indien interesse contacteer david.andries@belcar.be of koen@beerens.be