Belcar innoveert! Belcar Online wordt Belcar EOC

08/02/2024

Na twee jaar analyse en ontwikkeling is Belcar klaar met haar nieuwe EOC platform. Belcar EOC vervangt het huidige Belcar Online platform. Dit End Of Contract management platform werd jaren door de lease- en fleet-klanten gebruikt voor het operationeel beheer van hun vloot.
Het nieuwe platform met een gebruiksvriendelijke userinterface geeft de Belcar-klanten en nog beter zicht op alle bewegingen van hun vloot, zoals cleaning & compound services, logistic, inspection & remarketing! De klanten zijn zo op ieder moment geïnformeerd over de diensten die Belcar voor hen uitvoert.


Door duidelijke reporting, dashboards en vernieuwde views hebben de Belcar-klanten in enkele klikken de management informatie die ze nodig hebben.  
 

De intuïtieve interfaces en API’s zorgen ervoor dat ons platform naadloos informatie kan uitwisselen met de gebruikers én de platformen van onze klanten. De op maat gemaakte rapporten in Microsoft Power BI zijn de kers op de taart.
Dankzij het gebruik van de allerlaatste development en security standards heeft de app ook de maximumscore gekregen bij een onafhankelijke PEN-test. 


 

Wil je meer informatie of een demo? We tonen je graag wat de meerwaarde van dit platform betekent voor jou onderneming of activiteiten. 
Stuurt een mailtje naar info@belcar.be of bel naar 03 870 81 30 we contacteren je zo snel mogelijk.

Belcar NV
Februari 2024