Beerens Groep en Garage Celis bundelen de krachten voor Toyota in Groot-Antwerpen

08/01/2020

De directies van Beerens Groep en Garage Celis bevestigen dat vanaf 1/1/2020 de krachten gebundeld zullen worden om samen Toyota te verdelen in Groot-Antwerpen. Met onmiddellijke ingang zal Garage Celis, die een gevestigde waarde is in het Antwerpse sinds 1981 voor 100% deel uitmaken van de Beerens Groep. De oprichters en bezielers Robert Fabre en Martine Sporen zullen, met hun ruime ervaring als Toyota concessiehouder, een bijkomende toegevoegde waarde betekenen voor de Beerens Groep.

De vertrouwde Toyota-vestiging langs de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken blijft verder functioneren met het vertrouwde team en management. De aanvulling van deze vestiging bij de 2 vestigingen die reeds door Beerens geëxploiteerd worden op de Boomsesteenweg en op de Noorderlaan, zorgt voor een aansluitende dekking rond Antwerpen en op de as naar het noorden en het zuiden van de stad. Toetreden tot de Beerens Groep zal ook de mogelijkheid geven om een nog ruimere dienstverlening aan te bieden naar de professionele markt. Met eigen koetswerkbedrijven, autoverhuur op korte- en lange termijn, transport, stockage, fleet- en poolbeheer binnen de groep, kan er een totaalpakket aangeboden worden.

De Beerens groep gelooft in Toyota:

Quote: CEO Beerens Groep: Erwin Beerens

Uiteraard heeft onze groep een enorm respect voor het merk Toyota dat reeds geruime tijd zijn dominante rol op de globale automobielmarkt bevestigt. De kwalitatieve aanpak in zowel de producten en diensten vinden we ook bij dealers zoals Celis die reeds decennialang met hart en ziel hun dealership leiden en een zeer opmerkelijke klantentevredenheid en trouwheid kennen. Hun knowhow en nabijheid bij hun klanten zijn een meerwaarde voor onze dealerorganisatie. 

Quote: COO Beerens Groep: Koen Van den Bergh

Op korte termijn zullen de teams van Beerens en Celis samensmelten en wordt er gestreefd naar een maximale synergie tussen de bedrijven. Met een ruimere voorraad, drie grote showrooms en werkplaatsen beschikken we over een completere dienstverlening. Met de verandering in de fiscaliteit vanaf 2020 gebaseerd op de CO2-uitstoot beschikken we met de Toyota hybride technologie over het meest aangepaste gamma voor de fleetmarkt. Met onze drie vestigingen zullen we daarom actief onze professionele klanten benaderen met een voorstel een TCO-analyse  (Total Cost of Ownership) van hun vloot te maken. Op deze manier hopen wij veel klanten te kunnen overtuigen om te kiezen voor een duurzaam merk en tegelijk te profiteren van de fiscaal gunstige heffingen.

Quote Martine:

We hebben gemerkt dat we het ondernemersbloed delen met dat van Beerens. Ook de bezorgdheid  om klantentevredenheid en het uitbouwen van een solide organisatie is een gemene deler van onze beide bedrijven. Wij zijn ervan overtuigd dat onze gezamenlijke troeven een verrijking zijn voor ons beiden. Naast onze gekende inzet om steeds het beste te willen voor onze klanten, zullen wij actief deelnemen aan het beleid om onze rasechte Antwerpse Toyota-groep gestalte te geven.

About The company (Celis):

In april 1981 namen zakenpartners Paul Celis en Robert Fabre de bestaande Renault garage over aan de Sint Bernardsesteenweg te Hoboken en starten de Garage Celis.  In hetzelfde jaar werd Garage Celis een officiële Toyota verdeler.  Vanaf 1994 wordt de zaak gerund door Martine Sporen. Om Toyota verder uit te bouwen is in 2006 een nieuwe showroom geplaatst en de huidige volledige vernieuwd. 2019 was de werkplaats aan de beurt die volledige is uitgerust met de nieuwe technieken en mechanieken om de auto’s van nu en de mobiliteit van de toekomst te onderhouden en te herstellen. Garage Celis heeft de uitstraling van een familiebedrijf met een zeer klantvriendelijke sfeer. Het team Celis bestaat uit vertrouwde gezichten met vele jaren, Toyota ervaring!

www.beerens.be

www.garagecelis.be

www.toyota.be