LATEST NEWS FROM BELCAR

Heropstart garagesector vergemakkelijken door gecentraliseerde (fleet)uitleveringen

Om de achterstand van de dealers zo efficiënt mogelijk weg te kunnen werken stelt Belcar de infrastructuur in Antwerpen ter beschikking voor PDI diensten, stockage en uitleveringen. Lees hier hoe het werkt..

Belcar steunt de 25e editie van Fleet Manager of The Year

Beerens, die recent zijn Toyota dealerships uitbreidde met de overname van garage Celis uit Hoboken, is erg trots op Stef Holemans die Toyota-Lexus vertegenwoordigd en naar huis ging met een welverdiende derde plaats!

Beerens Groep en Garage Celis bundelen de krachten voor Toyota in Groot-Antwerpen

De directies van Beerens Groep en Garage Celis bevestigen dat vanaf 1/1/2020 de krachten gebundeld zullen worden om samen Toyota te verdelen in Groot-Antwerpen. Met onmiddellijke ingang zal Garage Celis, die een gevestigde waarde is in het Antwerpse sinds 1981 voor 100?el uitmaken van de Beerens Groep.

Belcar wint prestigieuze European business Award 2019

Belcar is zeer trots om wederom uitgeroepen te zijn als ‘National Winner’ op de twaalfde editie van de  ‘European Business Awards 2019’ in Warschau. EBA wordt algemeen beschouwd als de grootste en meest significante cross-sector business competitie in Europa.

Belcar breidt team inspectors uit

Zoekt u binnen uw onderneming ook een betrouwbare partner voor het inspecteren van uw leasewagens einde contract of bij een bestuurderswissel?

Dirk Nauwelaers geeft na 30 jaar de fakkel als General Manager van Belcar door

Vanaf 1 oktober zal Dirk Nauwelaers een commerciële en adviserende rol binnen de Beerens Groep opnemen.