LATEST NEWS FROM BELCAR

Nieuwe bijkomende installaties voor koetswerkherstellingen

Naast de enorme bouwwerf voor het nieuwe parkeergebouw, zijn we op de site aan de A12 ook gestart aan de uitbreiding van de carrosserie.

Beerens Groep neemt Antwerpse Toyota concessie GMAN over van Alcopa

De gekende Toyota dealer GMAN, gevestigd aan de Ijzerlaan in Antwerpen, is vanaf heden in handen van de autogroep Beerens. De overname van het dealership in Noord Antwerpen kadert in een bredere strategie van Beerens om het merk Toyota te verdelen in groot Antwerpen.

Nieuwe Euro 6 vrachtwagens zijn aangekomen

Laat uw leasewagens ophalen door een van onze nieuwe milieuvriendelijke Euro 6 vrachtwagens geleverd door Volvo Trucks Belgium.

Opnieuw forse uitbreiding voor Belcar !

Grote investering krijgt eindelijk vorm: weldra zal de site van Belcar uitgebreid worden met maar liefst 1600 extra parkeerplaatsen en bijkomende infrastructuur.

Nieuwe website BELCAR.BE staat online!

Belcar staat niet stil. Onze website werd volledig vernieuwd volgens de huisstijl die u ondertussen kent van de andere bedrijven onder de Beerens mantel.

Belcar named 'National Winner' from Belgium at the European Business Awards

BELCAR NV was named one of 9 National Winners from 64 businesses representing the Ones to Watch in Belgium at an exclusive event held at the British Residence in Brussels for The European Business Awards, Europe's largest business competition, sponsored by RSM.