LATEST NEWS FROM BELCAR

Verdere exploitatie en verbouwing Belcar site Noord

Belcar Noord is in volle verbouwing en de constructie van het nieuwe ontvangstkantoor is de eerstvolgende realisatie die stillaan wordt afgerond, hiermee kunnen we iedereen aan de ingang begroeten en doorwijzen naar de juiste afdeling.

Uitbreiding duurzame, gecentraliseerde stalling totaal verlieswagens

Belcar vergroot de capaciteit voor stalling van totaal verlieswagens door fors te investeren duurzame parking infrastructuur.

Beerens breidt uit op de Noorderlaan in Antwerpen

Beerens Groep breidt zijn activiteiten uit en geeft een nieuw leven aan de voormalige gebouwen van General Motors op de Noorderlaan.

Heropstart garagesector vergemakkelijken door gecentraliseerde (fleet)uitleveringen

Om de achterstand van de dealers zo efficiënt mogelijk weg te kunnen werken stelt Belcar de infrastructuur in Antwerpen ter beschikking voor PDI diensten, stockage en uitleveringen. Lees hier hoe het werkt..

Belcar steunt de 25e editie van Fleet Manager of The Year

Beerens, die recent zijn Toyota dealerships uitbreidde met de overname van garage Celis uit Hoboken, is erg trots op Stef Holemans die Toyota-Lexus vertegenwoordigd en naar huis ging met een welverdiende derde plaats!

Beerens Groep en Garage Celis bundelen de krachten voor Toyota in Groot-Antwerpen

De directies van Beerens Groep en Garage Celis bevestigen dat vanaf 1/1/2020 de krachten gebundeld zullen worden om samen Toyota te verdelen in Groot-Antwerpen. Met onmiddellijke ingang zal Garage Celis, die een gevestigde waarde is in het Antwerpse sinds 1981 voor 100?el uitmaken van de Beerens Groep.