LATEST NEWS FROM BELCAR

Wat is fietsleasing en waarom is het zo interessant voor jou?

We fietsen met zijn allen steeds vaker naar het werk, wat je ertoe kan aanzetten om dit ook te gaan doen. Maar wat win jij nu precies bij het leasen van een fiets? In deze blog kom je te weten wat fietsleasing precies is en zetten we de voordelen voor de werknemer even op een rij.

Beerens breidt uit op de Noorderlaan in Antwerpen

Beerens Groep breidt zijn activiteiten uit en geeft een nieuw leven aan de voormalige gebouwen van General Motors op de Noorderlaan.

Heropstart garagesector vergemakkelijken door gecentraliseerde (fleet)uitleveringen

Om de achterstand van de dealers zo efficiënt mogelijk weg te kunnen werken stelt Belcar de infrastructuur in Antwerpen ter beschikking voor PDI diensten, stockage en uitleveringen. Lees hier hoe het werkt..

Belcar steunt de 25e editie van Fleet Manager of The Year

Beerens, die recent zijn Toyota dealerships uitbreidde met de overname van garage Celis uit Hoboken, is erg trots op Stef Holemans die Toyota-Lexus vertegenwoordigd en naar huis ging met een welverdiende derde plaats!

Beerens Groep en Garage Celis bundelen de krachten voor Toyota in Groot-Antwerpen

De directies van Beerens Groep en Garage Celis bevestigen dat vanaf 1/1/2020 de krachten gebundeld zullen worden om samen Toyota te verdelen in Groot-Antwerpen. Met onmiddellijke ingang zal Garage Celis, die een gevestigde waarde is in het Antwerpse sinds 1981 voor 100?el uitmaken van de Beerens Groep.

Belcar wint prestigieuze European business Award 2019

Belcar is zeer trots om wederom uitgeroepen te zijn als ‘National Winner’ op de twaalfde editie van de  ‘European Business Awards 2019’ in Warschau. EBA wordt algemeen beschouwd als de grootste en meest significante cross-sector business competitie in Europa.