LATEST NEWS FROM BELCAR

Heropstart garagesector vergemakkelijken door gecentraliseerde (fleet)uitleveringen

Om de achterstand van de dealers zo efficiënt mogelijk weg te kunnen werken stelt Belcar de infrastructuur in Antwerpen ter beschikking voor PDI diensten, stockage en uitleveringen. Lees hier hoe het werkt..

Mededeling Coronavirus COVID-19

Beerens implementeert dringende maatregelen om COVID-19 te bestrijden. Momenteel maakt ons land en de rest van de wereld een ernstige gezondheidscrisis mee. De Beerens groep stelt de gezondheid van zijn werknemers, klanten en leveranciers voorop. Om onze bijdrage te doen in de algemene bestrijding van deze pandemie komen wij met een aantal dringende maatregelen. Vandaag 17/3/2020 om 18u sluiten onze showrooms voor een periode van minstens 4 weken en zullen dus ten vroegste terug openen op 19 april.

Belcar steunt de 25e editie van Fleet Manager of The Year

Beerens, die recent zijn Toyota dealerships uitbreidde met de overname van garage Celis uit Hoboken, is erg trots op Stef Holemans die Toyota-Lexus vertegenwoordigd en naar huis ging met een welverdiende derde plaats!

Beerens Groep en Garage Celis bundelen de krachten voor Toyota in Groot-Antwerpen

De directies van Beerens Groep en Garage Celis bevestigen dat vanaf 1/1/2020 de krachten gebundeld zullen worden om samen Toyota te verdelen in Groot-Antwerpen. Met onmiddellijke ingang zal Garage Celis, die een gevestigde waarde is in het Antwerpse sinds 1981 voor 100?el uitmaken van de Beerens Groep.

Belcar wint prestigieuze European business Award 2019

Belcar is zeer trots om wederom uitgeroepen te zijn als ‘National Winner’ op de twaalfde editie van de  ‘European Business Awards 2019’ in Warschau. EBA wordt algemeen beschouwd als de grootste en meest significante cross-sector business competitie in Europa.

Belcar breidt team inspectors uit

Zoekt u binnen uw onderneming ook een betrouwbare partner voor het inspecteren van uw leasewagens einde contract of bij een bestuurderswissel?