Belcar vernieuwt de software applicaties voor diens klanten

05/01/2022

De klanten van Belcar kennen ze al jaren: Belcar Online, Belcar Services en de Belcar Reservatietool zijn de zeer uitgebreide web-based applicaties in het portfolio van Belcar.

Deze performante applicaties zorgen voor een 1-op-1 interactie tussen klanten, stakeholders en het operationeel personeel voor de uitvoering van een brede waaier aan services. Hierop worden opdrachten aangemaakt, reservaties gepland, stocks opgevolgd, inspecties/foto’s/documenten op geraadpleegd, goedkeuringen automatisch doorgegeven, rapporten uit gegenereerd en bovendien vloeien er diverse interfaces met klantensystemen uit voort.

De drijfveer is simpel: enerzijds een volledige modernisering ten behoeve van een verhoogd gebruiksgemak voor de klant en anderzijds een verhoging van de security n.a.v. de toenemende risico’s in de cyberwereld.

Hiervoor heeft Belcar een partnership afgesloten met Agency04, één van de meest toonaangevende software ontwikkelingsbedrijven in de markt. Samen met dit bedrijf uit Zagreb (Kroatië) en de reeds bestaande teams in België en India, zal het eigen development team de komende maanden samenwerken aan de complete vernieuwing van de frontend en backend.

De eerste ontwikkelingen zijn reeds gebeurd en worden momenteel uitgebreid doorgetest. De go-live is gepland later dit jaar en in het vierde kwartaal van 2022 zullen de eerste klanten opgeleid worden op wat beloofd een spectaculaire ommeslag te worden in de dagelijkse interactie met Belcar.

Daarnaast wordt ook FleetMaster aangewend om de fietslease, korte en lange termijn wagenhuur en bijhorend vlootbeheer efficiënter te managen.

Voor meer info contacteer Jan.devos@belcar.be